Meteen naar de inhoud
IMG_2421

Hallo!

Hoi! Ik ben Marte. Als vormgever focus ik me op branding en webdesign. Daarnaast vind ik vormgeving én kunst mega interessant. De verschillende manieren van schilderen, tekenen of printen trekken vaak mijn aandacht, maar ook de snel ontwikkelende technologie houd ik in de gaten. Wat doe ik als ik niet aan het werken ben? Eten, leuke dingen doen en genieten! Je maakt mij blij met een dagje naar de dierentuin, maar ook met een festival op een mooie zomerdag.

Wil je op de hoogte blijven van leuke ontwerp feitjes, meest gestelde vragen en mijn leven als vormgevende student? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief en houd mijn social media in de gaten!

Blog

Ik schrijf regelmatig leuke blogs over mijn leven als vormgever, leven als student, meest gestelde vragen en leuke feitjes over vormgeving, branding, webdesign en meer!. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwe blogs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Diensten

Binnen het team van Marte Peeters Vormgever hebben we verschillende expertises gereed staan voor jou. Er is altijd wel iemand die je bij jouw vraag kan helpen. Denk hierbij aan webdesign, vormgeving, (korte)animaties, technische opdrachten, social media beheer, flyers illustraties en meer!