Meteen naar de inhoud

3 tips Voor leuke kerstgeschenken

YES! De feestdagen komen er weer aan! Dit is mijn favoriete tijd van het jaar en voor mij kan het niet vroeg genoeg beginnen.

Wat ik de afgelopen jaren heb gemerkt, is dat als je een bedrijf hebt, je eerder moet beginnen met plannen voor de feestdagen dan mensen zonder bedrijf. Denk hierbij dan aan de marketing, geschenken en versiering. Het is rond de feestdagen altijd drukker dan normaal. Waarom, zal je je afvragen. Dat kan ik je niet vertellen. Maar wel kan ik je aanraden: Start op tijd met plannen! 😉 Als jij, als bedrijf, op tijd goed voorbereid bent op de drukte van de decembermaand, zien bedrijven jouw aanbod (wat al op orde is) wanneer ze zich vroeg gaan oriënteren op kerstgeschenken.

Ik neem even als voorbeeld de Avri in Dongen en mijzelf. Bij de Avri zijn ze al volop bezig met versieren van de winkel. Maar ik begin in december met het versieren van mijn kamer met kerstdecoratie.

Kerst betekent voor mij: samen zijn met familie en vrienden, gezelligheid en eten en geven en nemen. Ik ga heel graag op pad om kerstcadeautjes voor iedereen uit te kiezen en heb net na kerst alweer dingen voor op mijn verlanglijstje van volgend jaar.

Als je een bedrijf hebt, is het lastig om elk jaar een origineel kerstgeschenk voor je werknemers te regelen. En hier kan ik je bij helpen! In dit blog lees je 3 ideeën voor een leuk kerstgeschenk.

 

  1. Een powerbank met jouw logo

We zijn altijd op de weg. Onderweg naar het werk, vrienden of familie. En wat vinden we het vervelend als onze telefoon/tablet leeg is… Die tijd is nu voorbij met de powerbank en speaker in één! Hij kan gepersonaliseerd worden met je bedrijfslogo. En het mooiste is, hij heeft ook nog eens een speaker. Al met al een superleuk cadeau.

 

  1. Een gepersonaliseerde kerstkaart

Een kaart speciaal voor jou uitgekozen en beschreven met een persoonlijke boodschap…. Leuk toch? Er valt niet iedere dag speciaal voor jou een ‘ouderwets’ kaartje op de mat. Met de feestdagen (en zeker in deze rare tijd) is het belangrijk om te laten weten dat je aan elkaar denkt en hoe leuk is dat met een mooie kaart.

Een kaart is ook leuk om te combineren met bijvoorbeeld: een pen, sleutelhanger of een mok!

 

  1. Een lekkere muts mét logo

Wat is nou fijner dan een lekkere warme muts op je hoofd in de winter? Een muts waar je eigen logo op staat natuurlijk. Het is meteen een leuke manier van reclame maken voor je bedrijf 😉

En zeg nou zelf, je kan nooit te veel mutsen hebben.

 

Heb jij al nagedacht over je kerstgeschenk? Ik denk graag met je mee!

Deel of pin mij!