Meteen naar de inhoud
Meest gestelde vragen vormgever

De 5 meest gestelde vragen

Als vormgever krijg ik regelmatig vragen. Deze gaan bijvoorbeeld over onbekende termen, vragen over eventuele diensten die ik aanbied of wat ik nog wil bereiken. De meest gestelde vragen én antwoorden vind je in dit blog

  1. Wat is responsive?

Dit is een methode waardoor een website of webshop zich automatisch aanpast naar de breedte van het scherm en daardoor standaard geschikt is voor mobiel, tablet, laptop, pc, etc. Het is erg belangrijk om goede versies van je websites te hebben. Want vaak bekijken je klanten de website even snel op hun telefoon en dan moet je website wel in orde zijn. Meer weten over het proces van een website ontwerp? Je leest het hier.

2. Maak jij ook foto’s voor op een website?

Ik kan redelijk goed met een fotocamera overweg. Maar voor professionele foto’s zou ik een professionele fotograaf inschakelen. Die is gespecialiseerd in fotograferen en komt zeker met beter beeldmateriaal dan dat ik jou kan aanleveren.

3. Wat zou je heel graag nog willen doen in de (nabije)toekomst?

Ik weet niet of ik het al eens vaker heb gezegd, maar ik zou ooit nog een boek willen schrijven. Waarover weet ik nog niet, maar het lijkt me supergaaf om dit te doen. Maar dat is echt iets voor in de toekomst. In de nabije toekomst wil ik mijzelf nog meer gaan op focussen webdesign, zodat ik mijn klanten op dat gebied nog meer kan bieden.

4. Als ik een website wil, welke kosten zitten daar dan aan verbonden?

Aan een website zitten verschillende kosten verbonden. Denk hierbij aan ontwerpkosten, terugkerende kosten als het hosten van je website en kosten voor het onderhouden van je site. Want wanneer je door je vormgever iets wilt aan laten passen op je website, zijn hier ook vaak kosten aan verbonden. Wil je aan de slag met een vormgever voor het maken van je website? Lees in dit blog wat jij kan doen om je voor te bereiden.

5. Ik zie het regelmatig voorbij komen, maar wat betekend CTA eigenlijk?

CTA staat voor Call-To-Action. Dit is een manier om je websitebezoekers of volgers actie te laten ondernemen. Je wilt hier vaak iets mee bereiken, bijvoorbeeld iets verkopen of meer volgers krijgen. Een aantal voorbeelden voor een CTA zijn:

  • Volg dit account voor de beste tips
  • Bestel het product hier 
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief
  • Plaats een foto in je story met jouw lievelingsboek

Heb je na dit blog nog dringende vragen? Dan mag je altijd vrijblijvend contact met me opnemen. Wil je aan de slag met een enthousiaste vormgever? Neem dan een kijkje op mijn website om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Deel of pin mij!