Meteen naar de inhoud
Later als ik groot ben

Later als ik groot ben…

Vroeger dacht ik altijd “Later als ik groot ben dan…!”⁠ Maar wanneer ben ik “groot”? Voor een meisje van 1,60m duurt dat nog wel even… Maar even serieus, je begrijpt wat ik bedoel.

Ben ik “groot” als ik mijn studie heb afgerond en een vaste baan heb? Of als ik getrouwd ben en kinderen heb? Voel ik me ooit “groot”?

Soms ben ik lekker bezig met mijn bedrijf, iets wat ik later ook wil doen, en dan voelt het voor mij ook echt als werken: mijn eigen geld verdienen, met mijn eigen bedrijf. Net alsof ik echt groot en volwassen ben. Maar dan moet ik een week later weer naar school en dan hebben we het daar over wat je later, na de opleiding, gaat doen. Dan lijkt later weer zo ver weg.

Omdat ik mijn werkdoel voor “later” al heb bereikt (mijn eigen bedrijf hebben in de vormgeving), denk ik vaak na over wat ik nog meer zou willen.

Een van de dingen die ik graag zou willen doen als ik later groot ben, is het kunnen combineren van reizen én werken: Lekker aan het Gardameer websites ontwerpen. Ik zie het al voor me…

Daarnaast zou ik graag willen groeien met mijn bedrijf én nog meer mensen kunnen helpen met mijn expertises. Om daar al een kleine start mee te maken, ben ik bezig met het ontwikkelen van een onlinecursus.

Want volgende week begint mijn opleiding op de kunstacademie weer en daar heb ik zin in! Maar ik kan helaas minder uren voor mijn bedrijf maken dan dat ik zou willen. Om toch mensen te kunnen helpen, leek het mij leuk omdat op een online manier te doen. Binnenkort vertel ik je meer over de onlinecursus.

Tot slot heb ik nog één ding dat ik graag wil doen als ik later groot ben en dat is een boek schrijven. Maar wat erin komt te staan, hoe het gaat heten of waar het over gaat, kan ik je nog niet vertellen. Want ik heb nog geen flauw idee… Maar wel leuk om alvast over na te denken

Je leest het; genoeg te doen om de komende tijd!  Wat is iets dat jij nog heel graag wil doen als je later groot bent?

Ben je benieuwd naar meer verhalen over mijn leven als student, vormgever én ondernemer? Lees dan hier mijn andere blogs.

Heb je interesse in en samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen!

Deel of pin mij!