Meteen naar de inhoud
Blog Long Time No See

Long Time No See!

Het is alweer een lange tijd geleden dat ik een blog online heb gezet. Niet omdat ik het niet leuk vind om te schrijven, maar omdat ik er gewoon geen tijd voor vrij heb gemaakt.

Druk met afstuderen, druk met werken voor mijn onderneming en druk met veranderingen waarmee we achter de schermen bezig zijn. Ik kan niet wachten om het met je te delen!

Maar laten we eerst even teruggaan naar waar ik was gebleven…

Mijn laatste blog ging 25 augustus live. Ik was vastberaden om weer elke week te gaan schrijven en aan de slag te gaan met mijn online zichtbaarheid. Maar er kwamen andere dingen tussendoor: leuke nieuwe klanten, de zomervakantie en een coahcing traject.

Sinds september ben ik een coaching traject gestart waarin ik aan het kijken ben naar wie ik ben, waar ik wel en juist geen energie uithaal, wat mijn missie en visie zijn en wat ik wil doen in het ondernemerschap (en nog veel meer, maar daar kan ik wel een boek over schrijven).

Al heel snel bleek dat de term “vormgever” niet meer bij mij past. Ik ben namelijk veel meer dan dat! Ik ben een enthousiaste ondernemer die zich graag bezighoudt met strategieën, klantcontact en design. En dat is de rede dat er in 2024 veel gaat veranderen… En ik heb er zin in!

Daarnaast heb ik besloten om zakelijk te stoppen met Instagram. Ik stop er veel tijd (ook wel plezier) in, maar haal er voor mijn gevoel niks uit. Niet getreurd 😉 Ik ben gewoon te vinden op LinkedIn en privé ook nog op Instagram.

Heel wat veranderingen, maar het voelt mega goed. 

Meer blogs lezen over mijn leven als ondernemer, strateeg en vormgever? Die vind je hier!

Deel of pin mij!