Meteen naar de inhoud
Maak kennis met Studio Leut

Maak kennis met Studio Leut!

Vandaag bestaat mijn bedrijf Marte Peeters Vormgever vijf jaar!

En in die vijf jaar heb ik ontzettend veel leuke en originele opdrachten mogen doen, veel geleerd en leuke nieuwe mensen ontmoet. 

Dit jaar (2024) is het eerste jaar dat ik in één maand afscheid heb genomen van drie klanten… Dat is natuurlijk minder leuk, maar hoort ook bij het ondernemerschap. 

En ik ben dankbaar voor de mensen om me heen die hierin met me meedenken en me ook echt ondersteunen. Want je hoeft het natuurlijk niet allemaal alleen te doen. 

Maar even terug naar het vijfjarig bestaan… 

Toen ik in september mijn coachtraject bij Odilia begon was het voor mij meteen duidelijk: Marte Peeters Vormgever is niet meer wie ik ben als ondernemer en dekt de lading niet meer. 

Daarom stel ik je graag voor aan Studio Leut!

Bij Studio Leut vind je alles voor jouw online aanwezigheid. Van strategie tot advies, vormgeving, webdesign en marketing. In een nieuw jasje, een grotere missie en visie en samen met mijn team.

Vanuit mijn missie, visie en kernwaarden (eerlijkheid, plezier en waarde) heeft Mette een geweldige branding gecreëerd die van top tot teen aansluit bij wie ik ben, wie Studio Leut zijn en wat onze missie is 

“Bij Studio Leut pakken we samen met jou de controle terug en heb jij weer overzicht op jouw online aanwezigheid zodat je met plezier online groeit. Dit doen we op een transparante en realistische manier en zo komen we samen van strategie tot eindontwerp.”

Online zichtbaar zijn voelt lichter als je dit doet met een sterke basis, slimme strategie en een concreet doel waar je naartoe werkt. Bij Studio Leut pakken we samen met jou de controle terug en heb jij weer overzicht op jouw online aanwezigheid zodat je met plezier online groeit. Dit doen we op een transparante en realistische manier en zo komen we samen van strategie tot eindontwerp. 

Waar kun je concreet bij ons voor terecht? 

🎯 Strategieën | Marketing-, Webdesign- en Brandingstrategien 
💡 Adviezen | Voor al jouw vragen met betrekking tot online groeien
🎨 Vormgeving | Van illustraties tot huisstijlen en van drukwerk tot social media templates 
🚀 Marketing | E-mail-, social media- en advertentiemarketing 
💻 Webdesign | One-page website, volledige website, webshop en online leeromgeving
💬 Aanvullende diensten | Fotografie en teksten

Meer weten? Bekijk dan onze gloednieuwe website! 
www.studioleut.nl

Deel of pin mij!