Meteen naar de inhoud

Mijn eerste blog!

Superleuk dat je mijn eerste blog leest!

Ik zal me eerst eens even voorstellen. Mijn naam is Marte Peeters. Ik ben 21 jaar jong en woon in Oosterhout. In het dagelijks leven houd ik me bezig met ontwerpen én studeren. Dit doe ik allemaal vanuit mijn zolderkamer.

Ik volg de studie New Design and Attitudes aan het St. Joost in Breda. Naast studeren heb ik nog verschillende bijbaantjes, maar mijn grootste bezigheid is mijn eigen bedrijf: Marte Peeters Vormgever. In 2018 heb ik de grote stap gezet en mijzelf ingeschreven bij de KvK. Toen is het avontuur echt begonnen.

Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds blij dat ik deze stap heb gezet. Ik ontmoet wekelijks nieuwe mensen en leer nieuwe dingen over o.a. ontwerpen, communicatie én ondernemen. Maar Marte… Waarom ben je nu dan een blog begonnen? Dat zal je je vast afvragen en dat snap ik.

Omdat ik regelmatig verschillende vragen krijg over ontwerpen, ondernemen en het combineren van mijn studie en bedrijf, leek het mij leuk om dit allemaal samen te voegen in een blog!  Dit is dus ook wat je kunt verwachten in mijn berichten. Heb jij een brandende vraag of een onderwerp waar je meer over wilt weten? Ik sta open voor suggesties. Laat gerust een berichtje achter en dan ga ik er mee aan de slag.

Denk je nou bij jezelf: ‘Deze Marte klinkt interessant, die moet ik blijven volgen?’

Dat kan!

Ik schrijf een wekelijkse blog en houd je hiervan op de hoogte via mijn nieuwsbrief. Schrijf je dus snel in.

En als je dan toch bezig bent… Ik ben ook te vinden op social media!

Deel of pin mij!