Meteen naar de inhoud
Spannend, een eigen team!

Spannend, een eigen team!

Het is zo ver, ik heb een eigen team! Het voelt zo gek om te zeggen, maar het is echt zo…
Soms moet ik mezelf even knijpen om te kijken of ik niet droom.

Het is nooit mijn wens geweest om een megagroot bedrijf te creëren. Ik dacht wel, als ik over een aantal jaar een paar teamleden zou hebben, zou ik dat wel leuk vinden. Maar die paar jaar ging sneller dan dat ik had gedacht 😉

Toen ik een aantal weken geleden begon met een coachingstraject bij Iris (Mijn Online Onderneming) bespraken we waar ik tegenaan liep en wat mijn toekomstdromen zijn. Toen ik vertelde dat ik op dit moment druk ben met school en eigenlijk (te) veel opdrachten heb en (te) weinig tijd om leuke dingen te doen, zei ze meteen: jij hebt een team met experts nodig!

Iris heeft mij ervan overtuigd dat ik op deze manier nog meer kan groeien en ik ben meteen aan de slag gegaan! Ik heb een leuk bericht gemaakt voor op facebook, een mooie afbeelding om de aandacht te trekken en vol moed (not) plaatste ik het berichtje in een Facebookgroep.

Wat er toen gebeurde…

Wat er toen gebeurde, had ik echt niet verwacht; ik ontving wel 150 reacties met leuke berichtjes en geïnteresseerde ondernemers. In het bericht had ik gevraagd of ze mij een mailtje wilden sturen met hun portfolio én dat deden de meeste!

Ik heb alle mailtjes doorgelezen en alle portfolio’s bekeken. Vervolgens maakte ik een selectie en heb ik veel verschillende en enthousiaste ondernemers gesproken.

Nu heb ik 6 superleuke, enthousiaste en gemotiveerde ondernemers in mijn team! Elk teamlid is gespecialiseerd in iets anders en zo bied ik veel verschillende diensten onder één dak!

Voor de volgende expertises kan je vanaf nu bij Marte Peeters Vormgever terecht:

  • Technische opdrachten
  • E-mailmarketing
  • Kleine animaties, video’s en ontwerpen in Canva
  • Illustraties in verschillende stijlen
  • Grafische ontwerpen voor online uitingen
  • Grafische ontwerpen voor drukwerk
  • Webdesign in verschillende builders
  • Projectmanagement
  • Social Media marketing

Kan je onze hulp gebruiken voor jouw onderneming? Laat het me weten! Dit kan je doen door een belletje, mailtje of gewoon een berichtje via Whatsapp.

Meer weten over Marte Peeters Vormgever? Neem dan een kijkje op mijn website, die vind je hier.

Op zoek naar interessante blogs over ondernemen en vormgeving? Die vind je hier.

Deel of pin mij!