Meteen naar de inhoud
Wat de feestdagen voor mij betekenen

Wat de feestdagen voor mij betekenen

Voor diegenen die mij een beetje kennen is het geen geheim, maar ben je nieuw hier? Dan kan het nogal heftig overkomen šŸ˜‰ Ik ben gek op de feestdagen! 

Het begint al in september; de zomer is dan zo goed als voorbij en in de winkels komen al snel de pepernoten en chocolaatjes tevoorschijn. Ook Skyradio doet hier goed aan mee en heeft na een aantal weken de Christmas Station klaar staan. 

In november is het tijd voor het versieren van mijn kamer. Dan haal ik mijn Luville Eftelinghuisjes tevoorschijn: schattige, handgemaakte huisjes met lampjes, kleine boompjes en mos om alles op te vullen. Mijn collectie is nog niet zo heel groot, maar ben dan ook pas net begonnen met verzamelen šŸ˜Š

In mijn kerstboom hangen geen gewone rode of zilveren ballen. Nee, ik heb ornamenten die laten zien waar ik allemaal van hou: pizza, hamburgers, tassen, dieren en zelfs een BBQ en Playstation controller voor mijn vriend.

Voor mij is dit niet alleen te tijd voor kerstmuziek, lekker eten en versiering. Het is ook de tijd voor extra veel leuke dingen doen met vrienden en familie. Zo ben ik al drie weken achter elkaar een weekendje weg, heb ik meerdere kerstmarkten bezocht en liggen alle kerstcadeautjes al ingepakt onder de kerstboom.

Met de feestdagen denk ik niet alleen aan eten en drinken, maar ben ik ook dankbaar (clichĆ©, ik weet het) voor mijn familie en vrienden en de kansen die ik krijg om mijn bedrijf te blijven ontwikkelen. En deze dankbaarheid uit ik daarom graag in complimenten Ć©n cadeautjes. 

Ik vind het zo leuk om cadeautjes te geven, dat dit ook regelmatig terugkomt als ik aan het werken ben voor mijn onderneming. Het zijn dan geen fysieke cadeautjes, maar gratis adviezen waarmee de ondernemer weer verder kan. En hier zit helemaal niks aan vast!

Waarom doe ik dat? Gewoon om te helpen. Ik weet iets en iemand anders heeft die kennis nodig. Het is voor mij een kleine moeite om vragen te beantwoorden of feedback te geven Ć©n ik haal energie uit de fijne reacties die ik hierop krijg.

Vanaf januari ga ik daarom aan de slag met gratis adviesgesprekken, waarbij jij een vraagstuk kan opsturen en ik je daarbij kan helpen! Deze gesprekken duren maximaal 45 minuten en vinden online plaatsĀ šŸ˜Š https://calendly.com/martepeetersvormgever/gratis-adviesgesprek

Ik wil je hele fijne feestdagen wensen en een mooi en gezond 2024!

Andere leuke blogs lezen? Die vind je hier!

Deel of pin mij!