Meteen naar de inhoud
Wat een jaar!

Wat een jaar!

Zo… Wat een jaar was dit zeg! Ik heb een hele extra maand nodig om hiervan bij te komen 😉

Grapje, zo erg is het helemaal niet. Ik heb een ontzettend goed jaar achter de rug, zowel op ondernemersgebied als privé. Het was niet altijd koek en ei, maar ik heb niks te klagen!

Het is ook alweer eventjes geleden dat ik een blog heb geschreven. Om precies te zijn, was dat 1 juli!? Misschien vraag je je wel af waarom ik daar tijdelijk mee ben gestopt. En misschien heb je het wel niet gemist (dat zou ik jammer vinden).

Maar de laatste maanden van dit jaar ben ik ontzettend druk geweest! In september begon mijn stage bij Subtiel in Waalwijk. Daar heb ik 4 dagen in de week mee mogen werken en veel leuke ontwerpen mogen maken voor verschillende opdrachtgevers. Maar daarnaast heb ik natuurlijk ook nog mijn bijbaan, Marte Peeters Vormgever én Kaartjes van Marte.

Door deze drukte heb ik wat dingen moeten laten liggen of pak ik later weer op. Eén daarvan is bloggen! Ik vind het nog steeds erg leuk om te schrijven, dus dit ga ik zeker weer oppakken. Dit is dan meteen ook een van mijn nieuwe doelen/voornemens voor komend jaar.

Nu we het toch hebben over doelen en voornemens, wil ik daar even over verdergaan. Ik heb namelijk vorig jaar een aantal doelen gesteld en ik ben zelf eigenlijk wel benieuwd hoe het daarmee is :).

Mijn doelen van vorig jaar waren:

Consistent aanwezig zijn op social media CHECK!
600 volgers op Instagram CHECK!
Aan de slag gaan met e-mailmarketing CHECK!
Tien websites bouwen HELAAS 🙁
Duurzaam bedrijf creëren CHECK!

Zoals je leest heb ik een groot deel van mijn doelen en voornemens gehaald! Daarnaast heb ik nog een aantal andere dingen die ik dit jaar heb behaald/afgerond, waar ik ontzettend trots op ben:

  • Ik zit niet meer in de K.O.R. (Kleine OndernmersRegeling)
  • Ik heb een team dat mij ondersteunt met verschillende opdrachten
  • Ik heb een online cursus gecreëerd
  • Ik heb mijn grenzen aangegeven
  • Ik heb veel leuke nieuwe opdrachtgevers ontmoet
  • Ik ben samen met mijn moeder (MetLudy) bij een netwerkgroep gegaan
  • Ik heb de tijd genomen om te relaxen en te genieten van de dingen die ik echt leuk vind om te doen


Ik wil iedereen bedanken die mijn bedrijf (op welke manier dan ook) dit jaar heeft geholpen met groeien! Ik wens je het allerbeste voor 2023 ❤

Benieuwd naar mijn doelen en voornemens voor komend jaar? Houd dan mijn social media in de gaten!

Deel of pin mij!