Meteen naar de inhoud
We gaan knallen in 2023!

We gaan knallen in 2023!

Goede voornemens, doelen en dromen. Dat is waar ik het over ga hebben in dit blog! Eerder deze maand is er ook al een blog online gekomen (jaa, goed bezig Marte). Dit blog ging over het afgelopen jaar en heb ik gekeken of ik mijn doelen en voornemens heb gehaald.

Wil je dat blog eerst lezen? Dan vind je hem hier.

Het komende jaar staat in het teken van Ondernemen, Groeien én Afstuderen. Soms vergeet ik wel eens dat ik gewoon nog een student ben, die een fulltime opleiding volgt. Maar in juni 2023 is het eindelijk zo ver: ik ga afstuderen!

Ik heb een fijne tijd gehad op de kunstacademie, maar ben er ook klaar voor om fulltime voor mijzelf te gaan werken. Met leuke vaste opdrachtgevers, variërende opdrachten en samen knallen met mijn team.

Ook voor dit jaar heb ik nieuwe voornemens en doelen. Ik loop ze even met je door:

Dit jaar wil ik meer ontwerpen voor mijn droomklanten

Werk je met dieren én/of heb je een duurzaam bedrijf? Of werk je in de gehandicaptenzorg of een andere tak in de gezondheid- en/of zorgsector? Dan zijn wij misschien een match! Denk aan een sportschool, fysiotherapeut, dierenarts, zorginstelling of psychotherapeut. Ik wil graag mijn steentje bijdragen!

Dit jaar wil ik fulltime voor mijzelf kunnen ondernemen

Als ik afgestudeerd ben wil ik alle uren die ik heb, in mijn eigen onderneming steken. Geen baan meer in loondienst en werken in alle vrijheid. Hier komt natuurlijk wel bij kijken dat ik een continue stroom van opdrachten moet hebben. Hiervoor ga ik dit jaar een traject starten om mijn bedrijf een vliegende start te geven wanneer ik klaar ben met afstuderen.

Dit jaar wil ik, naast mijn werk, meer dingen doen die ik leuk vind

Ik ben mij ervan bewust dat ik een onderneming heb waarbij ik vrijwel altijd mag doen wat ik leuk vind. Maar soms word ik er zo in meegenomen dat ik vergeet om eventjes niet te werken en andere dingen te doen die ik ook leuk vind. Denk hierbij aan een dagje weg naar de Efteling, een stad bezoeken of naar de dierentuin.

Maar ook kleinere dingen, zoals een rondje lopen door het bos, gaan lunchen met vriendinnen of een avond op de bank met mijn vriend.

Doelen met cijfertjes

Naast de bovenstaande doelen en voornemens heb ik ook een aantal concrete doelen waaraan ik cijfers heb gehangen. Deze hebben bijvoorbeeld te maken met het aantal volgers dat ik wil hebben, een omzet die ik wil behalen of het aantal websites dat ik dit jaar wil bouwen!

Ik wens je het allerbeste voor 2023. We gaan samen knallen!

Deel of pin mij!